Over ROGAM

Algemeen

Sinds 1955 is ROGAM dé Mercedes-Benz dealer in de regio Groot-Rotterdam en Gouda. ROGAM is officieel dealer van bestel- en vrachtwagens. We hebben vier vestigingen – in Bergschenhoek, Moordrecht, Rotterdam -Spaanse Polder en Dordrecht – waar meer dan 100 enthousiaste bedrijfswagen collega’s werkzaam zijn en waarmee we al meer dan 60 jaar het verschil maken met excellente service.

Toekomst

Meer dan een halve eeuw na de oprichting van de Rotterdamse Garage en Automobiel Maatschappij “ROGAM” en ondanks de groei wordt ROGAM nog steeds geleid als familiebedrijf. Met vele loyale, vakkundige medewerkers streeft ROGAM ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Samen bieden we een breed pallet aan producten en diensten: verkoop en reparatie van bestelwagens en trucks. Maar ook schadeafhandeling, onderdelen, leasing en vervangend vervoer.

Trots op onze awards

ROGAM mag zich voor de 4e keer op rij tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen en mag zich nu ‘Gold Member’ noemen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. ROGAM bewijst hiermee naast een gedegen management over een doordachte en duurzame strategie te beschikken.

Wij zijn er trots op dat ROGAM is genomineerd voor een FD Gazellen Award 2017. De FD Gazellen Awards zijn dé prijzen voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De Award wordt ieder jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD) en is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info.